przetwarzanie danych
Lokale Weselne
Kontakt z Portalem
881 501 603
Wyszukiwarka Logowanie

Pałac Jaśminowy – największa sala na wesele w Wielkopolsce - Batorowo - wielkopolskie

Kategoria: Dworki i pałace na ślub i wesele
371
Dodano: 2016/11/28
Dane ogłoszeniodawcy:
tel. 531 331 529
(powołaj się na LokaleWeselne.pl
Grupa Ślubeo)


www.palacjasminowy.pl/
Batorowo, ul. Zakrzewska 15
wielkopolskie
Treść ogłoszenia

Pałac Jaśminowy to wyjątkowe, prestiżowe miejsce dla zorganizowania przyjęcia z najpiękniejszą i największą salą w Wielkopolsce. Możemy poszczycić się eleganckimi, przestronnymi wnętrzami, wykwintną kuchnią oraz pięknym angielskim ogrodem.

 

Sala bankietowa w dowolnej aranżacji może pomieścić do 450 Gości. W sezonie wiosenno – letnim polecamy bajkowy ślub w plenerze i wesele w namiocie bankietowym. Dokładamy wszelkich starań, aby najważniejsza uroczystość w życiu organizowana w Pałacu Jaśminowym była wyjątkowa i niezapomniana.

 

Cena zawiera:
– tradycyjne powitanie Nowożeńców chlebem i solą,
– lampkę wina musującego na powitanie Młodych oraz wszystkich Gości,
– bufet herbaciano-kawowy bez ograniczeń,
– dekoracje na stołach: bukiety żywych kwiatów, świeczniki,
– ozdobne pokrowce z szarfami na krzesła,
– klimatyzowaną salę z pełną iluminacją,
– apartament dla Nowożeńców na noc poślubną oraz upominek od pałacu,
– kartę rabatową Pałacu Jaśminowego.

 

W celu uatrakcyjnienia uroczystości weselnej proponujemy:
– puszczanie motyli,
– foto budkę,
– rzeźby lodowe,
– szczudlarzy, np. anioły witające Gości,
– atrakcje kulinarne (live cooking, dziki, szynki, prosięta, statki z owocami morza),
– profesjonalną obsługę barmańską,
– profesjonalną obsługę foto-wideo,
– oprawę muzyczną: zespół muzyczny, DJ-a, Pianistę, Harfistkę,
– SPA by Natur Lusowski Zdrój, obejmujące przygotowanie Pary Młodej do ślubu.

Przykładowe menu:

PROPOZYCJA MENU WESELNE – TRADYCYJNE
Cena od 221 zł/osobę


ZUPA (możliwość wyboru 1 rodzaju):
– rosół z kurczaka z makaronem
– krem z brokułów z prażonymi pestkami dyni
– krem z kalafiora i pietruszki z oliwą smakową
– włoska zupa pomidorowa z bazylią


DANIA MIĘSNE po 2,5 porcji na osobę (możliwość wyboru do 5 potraw):
– kotlet szwajcarski (roladka ze schabu faszerowana serem żółtym oraz szynką)
– kotlet de volaille
– tradycyjne roladki wieprzowe z razowym chlebem, boczkiem oraz ogórkiem
– eskalopki wieprzowe ze szpinakiem i pieczarkami
– grillowana pierś z kurczaka przeplatana boczkiem
– filet z kurczaka faszerowany serem i suszonymi pomidorami
– soczysta pieczeń z karkówki z sosem pieczeniowym
– szynka pieczona z sosem pieczeniowym
– fileciki drobiowe z w panierce kokosowej
– roladka z kurczaka z pieczarkami
– kotlet Cordon Blue (roladka z kurczaka faszerowana serem pleśniowym oraz szynką w panierce z pestek dyni)
– tradycyjny kotlet ze schabu z prażoną cebulką
– filet z dorsza smażony z masłem ziołowym
– pieczony filet z łososia – sola podana z sosem cytrynowym


DODATKI SKROBIOWE (możliwość wyboru do 3 potraw):
– ziemniaki gotowane z koperkiem
– ziemniaki opiekane z ziołami
– ziemniaki zasmażane z boczkiem oraz cebulą
– krokiety ziemniaczane
– frytki
– ryż gotowany z warzywami
– kluski śląskie
– kopytka
– pyzy drożdżowe


DODATKI WARZYWNE (możliwość wyboru do 3 potraw):
– zestaw surówek (3 rodzaje)
– warzywa gotowane na parze (brokuły, kalafior, marchewka)
– kapusta biała kwaszona zasmażana
– kapusta modra zasmażana ze śliwkami oraz jabłkami
– buraczki zasmażane
– fasolka szparagowa z masłem oraz bułką tartą
– bukiet sałat z warzywami skropionych sosem vinegrette


DESER podawany indywidualnie (możliwość wyboru 1 deseru):
– deser lodowy z owocami sezonowymi, bitą śmietaną oraz sosem czekoladowym
– delikatny mus z czekolady z sosem malinowym
– asortyment owoców podany z orzeźwiającym sorbetem oraz miętą
-szarlotka z lodami i bitą śmietaną


ZIMNY BUFET po 3 porcje na osobę (możliwość wyboru do 5 potraw):
– schab z musem grzybowym
– terrina z kurczaka z orzechami laskowymi
– galantyna z kurczaka z warzywami
– schab ze śliwką
– ruloniki z szynki wieprzowej z kremem twarogowym i szczypiorkiem
– roladka wieprzowa ze szpinakiem i pieczarkami
– roladka grillowanej cukinii z kremem twarogowym oraz łososiem wędzonym
– terrina z łososia
– terrina z soli kaparami i koperkiem
– roladki z łososia z brokułami


SAŁATKI po 1 porcji na osobę (możliwość wyboru do 2-3 sałatek):
– sałatka z serami, winogronem, gruszką, orzechami i bukietem sałat
– sałatka cesarska z grillowanym kurczakiem
– sałatka grecka
– sałatka warzywna tradycyjna
– bukiet sałat z warzywami oraz sosem vinegrette
– wybór pieczywa oraz masła



TORT WESELNY (we własnym zakresie lub organizowany przez Pałac Jaśminowy)


KOLACJA / ŚNIADANIE – podawane po północy
ZUPA: Barszcz czysty, możliwość wyboru jeszcze jednej dodatkowej zupy w trakcie kolacji:

– żurek po staropolsku
– flaczki -gulaszowa wieprzowa z pieczoną papryką


DANIA MIĘSNE po 1 porcji na osobę (możliwość wyboru do 2-3 potraw):
– golonki gotowane lub pieczone z warzywami
– szaszłyki drobiowe
– szaszłyki wieprzowe
– szynka pieczona w ziołach
– grillowane fileciki drobiowe podane na warzywach
– strogonow drobiowy
– pieczone w miodzie i chilli dzwoneczki z kurczaka
– kapusta biała zasmażana lub modra
– na życzenie mięsa pozostałe z obiadu podane na ciepło

Lokalizacja

Lokalizacja

Batorowo, wielkopolskie
Działamy także w miastach: Poznań
terminarz

Terminarz lokalu weselnego

Maj 2017
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
zajęty zarezerwowany
Opinie klientów

Wszystkie opinie

Średnia opinii: 0.0/5 na podstawie 0 opinii.
Opinie klientów

Opinie klientów

Oceny pozytywne
0
Oceny neutralne
0
Oceny negatywne
0
Wyświetl:
Użytkownik
Komentarz
Kod z obrazka
Token przeładuj token