przetwarzanie danych
Lokale Weselne
Kontakt z Portalem
881 501 603
Wyszukiwarka Logowanie

Pałac Tarce – perła ukryta wśród lasów - Jarocin - wielkopolskie

Kategoria: Dworki i pałace na ślub i wesele
306
Dodano: 2016/11/15
Dane ogłoszeniodawcy:
tel. 502 314 016
(powołaj się na LokaleWeselne.pl
Grupa Ślubeo)


www.palac-tarce.pl
Treść ogłoszenia

Pałac Tarce należy do najpiękniejszych miejsc w Wielkopolsce – a może i w całej Polsce…
W naszych ekskluzywnych wnętrzach, wśród kryształowych żyrandoli, efektownych sztukaterii, kamiennych podłóg i eleganckich mebli Para Młoda będzie mogła poczuć się… iście po królewsku! Oferujemy organizację wesela w plenerze, w naszym pięknym, rozległym parku i ogrodzie.

 

Menu I:
220 zł – poniżej 70 osób
210 zł – 100 – 71 osób
200 zł – powyżej 100

 

Menu II:
260 zł – poniżej 70 osób
250 zł – 100 – 71 osób
240 zł – powyżej 100

 

Menu III:
300 zł – poniżej 70 osób
290 zł – 100 – 71 osób
280 zł – powyżej 100 osób

Przykładowe menu:

Menu I:
220 zł – poniżej 70 osób
210 zł – 100 – 71 osób
200 zł – powyżej 100

 

OBIAD


Zupa serwowana :

1. Tradycyjny rosół na perliczce z makaronem


Danie główne podane na półmiskach :
• Mięsa pieczone (łącznie 3/os)
1. Wolno pieczona karkówka
2. Schab faszerowany pieczarkami
3. Zraz wieprzowy w sosie myśliwskim
4. Kotle de volaille
5. Filet z kurczaka w delikatnym śmietanowo serowym sosie
• Dodatki :
1. Cząstki ziemniaczane
2. Ziemniaki gotowane
3. Kopytka domowe
• Warzywa :
1. Surówka wiosenna
2. Buraczki
3. Warzywa blanszowane ( kalafior/brokuł/marchew )


• DESER serwowany do stołu :
1. Panna cotta w sosie malinowym
2. Zestaw ciast i owoców ( do uzgodnienia, propozycja dodatkowo płatna )

 

KOLACJA – Dania zimne podane do stołu ( 5/os )
1. Schab nadziewany śliwką
2. Rolada z kurczaka glazurowana
3. Karczek pieczony
4. Galaciki drobiowe
5. Galaciki wieprzowe
6. Rolada z pstrąga w galarecie
7. Sałatka grecka
8. Sałatka jarzynowa
9. Ziemniaki w mundurkach i pomidorki faszerowane gziką
10. Pieczywo / masło


KOLACJA – Dania w formie bufetu szwedzkiego ( mięsa 2/os , dodatki 1/os )
1. Udka z kurczaka w sosie
2. Golonka
3. Gulasz z warzywami
4. Kapusta zakwaszana
5. Ziemniaki zapiekane


DANIA GORĄCE PO PÓŁNOCY
1. Barszcz czerwony z pasztecikiem
2. Udziec pieczony w całości ( propozycja do ustalenia, dodatkowo płatna)


NAPOJE
1. Serwis kawowy – bez ograniczeń podczas trwania przyjęcia (dostępny w bufecie)
2. Woda niegazowana z cytryną – bez ograniczeń podczas trwania przyjęcia
3. Soki – do ustalenia
4. Alkohole – do ustalenia


STÓŁ SŁODKI
1. Ciasta – do ustalenia, dodatkowa opłata
2. Owoce – do ustalenia, dodatkowa opłata
3. Tort – do ustalenia, dodatkowa opłata

Lokalizacja

Lokalizacja

Jarocin, wielkopolskie
Działamy także w miastach: Poznań
terminarz

Terminarz lokalu weselnego

Wrzesień 2017
Poniedziałek Wtorek Środa Czwartek Piątek Sobota Niedziela
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
zajęty zarezerwowany
Opinie klientów

Wszystkie opinie

Średnia opinii: 0.0/5 na podstawie 0 opinii.
Opinie klientów

Opinie klientów

Oceny pozytywne
0
Oceny neutralne
0
Oceny negatywne
0
Wyświetl:
Użytkownik
Komentarz
Kod z obrazka
Token przeładuj token